016. Ett litet meddelande

016. Ett litet meddelande

När jag startade Remoair var en grundpelare att ge tillbaka. Tanken var att ge tillbaka till naturen för det vi som företag tog. Remoair står för hållbarhet men även för så mycket mer. Vi tror på människors lika värden, vi tror på fred, vi tror på barns rätt i samhället, vi tror på jämställdhet… ja listan kan göras lång. Låt mig vara tydlig att om jag inte haft hyra och behov av mat hade jag mer än gärna donerat allt till något som hjälper världen att bli en bättre plats.

I dessa tider av oro och osäkerhet är det lätt att känna sig maktlös inför de stora utmaningarna som omger oss. Men även i de mörkaste stunderna finns det sätt att göra skillnad och sprida ljus. På Remoair är vi fast beslutna att göra just det genom vårt engagemang för Rädda barnen och deras viktiga arbete för att skydda och stödja barn runt om i världen. 

Vi kommer med start nu och under mars månad (till att börja med) donera 5kr till Rädda Barnen för varje order. Det är det absolut minsta vi kan göra. Rädda barnen är en organisation som arbetar för att ge barn runt om i världen en ljusare framtid något vi tycker behövs extra mycket i tider som dessa.

Vi tror på vikten av att göra en positiv skillnad i världen, och genom att stödja Rädda barnen kan vi tillsammans hjälpa till att ge utsatta barn den kärlek, trygghet och möjligheter de förtjänar.

Varför vi donerar till annat än miljöorganisationer

Vi tror på att varje individ har kraften att göra en positiv skillnad, oavsett hur stor eller liten den insatsen är. Genom att donera 5kr för varje order till Rädda barnen, är vårt mål att ge ett bidrag till deras arbete med att tillhandahålla nödvändiga resurser, utbildning och skydd för barn som drabbats av konflikter, katastrofer och fattigdom.

Vi förstår att det kan finnas oro för att sådana meddelanden kan ses som att försöka utnyttja tragedier för egen vinning. Vi vill därför tydligt kommunicera att vårt engagemang för att stödja Rädda barnen inte handlar om att sälja fler produkter. Det handlar om att göra det vi kan för att göra världen till en bättre plats för dem som behöver det mest. Därför erbjuder vi även möjligheten att donera via en insamling här på Instagram samt en donationsknapp på vår hemsida.

Hur man som privatperson kan påverka i kristider

Det är inte bara företag som kan göra en skillnad. Som privatperson har du också möjlighet att bidra till att göra världen till en bättre plats, särskilt i kristider. Här är några sätt du kan hjälpa till:

1. Gör en donation direkt till Rädda barnen eller andra välgörenhetsorganisationer som arbetar för barns rättigheter och välbefinnande.
2. Sprid medvetenhet genom att dela information om viktiga ämnen och initiativ på sociala medier och i ditt personliga nätverk.
3. Engagera dig i volontärarbete eller andra aktiviteter som stödjer barn och deras familjer i din lokala gemenskap.
4. Tänk också på att hålla dig väl informerad om läget. Var källkritisk och se till att inte sprida falska nyheter eller innehåll som endast är skapat för att skapa skräck och onödig oro.

Vi uppmanar er att överväga att göra en extra insats för att hjälpa till att stödja en organisation som du anser gör ett viktiga arbete, oavsett om det är genom att göra en donation direkt till dem eller genom att sprida medvetenhet om deras arbete.

Mer information om Rädda Barnen

Rädda barnen är en av världens ledande oberoende organisationer för barns rättigheter. Sedan 1919 har de arbetat för att skydda och stödja barn i över 120 länder genom program och insatser inom områden som utbildning, hälsa, skydd och nödhjälp.

Vi är fast övertygade om att barn är världens framtid, och genom att investera i deras välbefinnande och utveckling, investerar vi i en bättre framtid för oss alla. Genom våra donationer till Rädda barnen strävar vi efter att göra vad vi kan för att rädda världens framtida generation från lidande, osäkerhet och brist på möjligheter.

Tack för att ni är en del av detta viktiga initiativ och för att ni fortsätter att stödja Remoair.

*För mer information om Rädda barnen och deras arbete,
besök deras webbplats: www.raddabarnen.se

Tillsammans kan vi göra skillnad och rädda världens framtida generation.

Med vänliga hälsningar,
Remoair

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Alla kommentarer läses innan de publiceras.