050. Hur funkar en workshop?

050. Hur funkar en workshop?

Du har säkert varit på en workshop, om inte så har du säkerligen hört talas om workshop. Men vad är egentligen en workshop och hur funkar det?

Kliv in i vår verkstad och var ljusmakare för en dag

Man kan väl tänka sig att ordet workshop (verkstad) ligger som grund i tänket att man som lekman får kliva in bakom kulisserna och prova på konsten att blanda dofter för en dag. Just i vårt fall så är det så. 

Våra kreativa workshops där du tillverkar ditt egna ljus när du komponerat ihop en bra doft är inte bara trevligt för dig, det är ännu trevligare i grupp. Vi rekommenderar att man bokar workshops för minst 6 personer. Men vi tar glatt emot sällskap om 12 personer. 

Vad innehåller en bra och kreativ workshop?

Vi har byggt upp våra workshops kring en del i vår tillverkningsprocess som egentligen är ganska enkel. Det är snarare besluten som tar lång tid och det är just detta som är så trevligt med våra workshops. Tillsammans botaniserar du bland flertalet dofter, extra trevligt om man delar sina doftminnen under tiden. Målet med workshopen är att du antingen väljer en doftkomposition som är klar, eller utmanar näsan och mixar en egen. 

Förutom skapandet av en egen doft och det pyssliga arbetet att tillverka ditt ljus så behöver en workshop även innehålla god dryck, tilltugg och trevligt sällskap. Just därför så bjuder vi alltid på bubbel och någon form av tilltugg och frukt. 

Vem passar workshop hos Remoair för?

Alla är givetvis välkomna, men det är ju en absolut fördel om du gillar doft. Men även om man inte gör det så är denna workshop väldigt givande om man just vill utforska och utmana sitt doftsinne. 

Vad kostar en workshop?

Hos oss på Remoair har vi ett fast biljettpris på 499kr och då ingår bubbel, tilltugg, ett ljus du tillverkar själv samt trevligt sällskap och en hel del lärorik information.

Ibland har vi även tema-workshops och dessa kan variera både uppåt och nedåt i pris beroende på innehåll och agenda. 

Kan företag gå på workshop?

Våra tema-workshops är till för allmänheten, men vi har även en workshop som vi kallar Candle Workshop. Denna workshop går att anpassa om du som företag vill komma hit. Vi samarbetar gärna för att skräddarsy en workshop enligt de önskemål du har. 

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Alla kommentarer läses innan de publiceras.